Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....

Όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα παράνομα στην  Ηρώων Πολυτεχνείου ...τα "σημάδεψε" ο τροχονόμος. Κόντεψε να μην φτάσει το μπλοκάκι...και καλά έκανε.
.....επιτέλους κάποτε θα πρέπει να καταλάβουμε οτι δεν μπορεί να κάνουμε οτι θέλουμε σε ένα δρόμο που είναι δυστυχώς ο μοναδικός μας.
Ας ελπίσουμε οτι δεν θα σβήσουν με πολιτικό δάκτυλο γατί αυτό μας έχει φέρει σε αυτήν την κατάσταση.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Και ακόμα να τα πληρώσουν πάλι τα ίδια θα κάνουν σε ένα μήνα.Δυστηχως και ή κλήσεις κάποιους δεν τους βάζουν μυαλό αλλα τους κάνουν χειρότερους.Το θέμα στην κισσαμο είναι ότι δεν υπάρχουν παρκινκ ακόμα και εκεί είμαστε πισω.Δυστηχως.

Ανώνυμος είπε...

Πότε έγινε αυτο; Γιατι εγω σημερα το πρωι που πέρασα απο εκει, γινόταν χαμός από αυτοκίνητα που ηταν σταθμευμένα σε λαθος σημεία... Αν έγινε, μπράβο! Ας βγούμε λιγο απο τα αυτοκίνητα μας να περπατησουμε. Δεν πειραζει να τα παρκάρουμε λιγο παραπέρα... Για κάποιον λογο τα εχουμε αυτα τα ρημάδια τα πόδια.. Ασε που ειναι και καλο για την υγεια μας το περπάτημα ... :P

Unknown είπε...

Μετά από ένα μήνα πάλι θα ξαναβγούν πάλι φίλε μου Γιάννη ! Μανώλης κ

Ανώνυμος είπε...

καθε μερα πρεπει να βγαινουν να γραφουν δεν παλευετε η κατασταση.δεν παθαινουμε κατι να περπατήσουμε ολο μουρμουριζουν οτι δεν υπαρχει αστυνομια αλλα ολο οι ιδιοι που φωναζουν οταν θελουν να πανε καπου το αφηνουν απο εξω.οι αστυνομικοι να κανουν σωστα την δουλεια του κ να μην ακουνε κανενα γιατι ολοι κανουν τουσ μαγκες.