Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....

Η φώτο τα λέει όλα ήταν 3000, ήταν 4000, ήταν 5000 κόσμος όσοι και να ήταν ένα λέω ..το ευχαριστήθηκαν. Η διοργάνωση της Ρόκκας είναι κάθε χρόνο καλύτερη και αυτό ομολογουμένως οφείλεται στο πείσμα, στο ινάτι, στο όραμα και στην εξυπνάδα του Παναγιώτη. Το σκέφτηκε, το μελέτησε, το ξανασκέφτηκε, το υπολόγισε και τελικά κάθε χρόνο έχουμε το γεγονός του καλοκαιριού. 
Είναι πια συνήθεια όχι να πηγαίνεις στο Τρουλί αλλά να προσμονείς την έκπληξη που θα μας ετοιμάσει για του χρόνου.... 
Γερός να' σαι Παναγιώτη και συ και όλοι όσοι εργάστηκαν για να μας προσφέρουν μια συνάντηση της φαντασίας και των ονείρων με βοηθό το φεγγάρι, σ΄ευχαριστούμε.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενα τεραστιο ευχαριστω επισης σε ενα ατομο το οποιο δουλευει επισης σκληρα απο τα παρασκηνια και δεν ακουγεται το ονομα του στον Ευτυχη Παπαδακη!

ΕΝΑΣ FUN ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΜΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ Ο ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΥΧΗΣ,Ο ΓΙΩΡΓΗΣ,Ο ΚΩΣΤΗΣ,Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ,Ο ΧΡΗΣΤΟΣ,Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΑ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΜΑ,ΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ..
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Μάλλον σαν πείραξε που έγραωα ένα όνομα..θα σας περάσει...αλλά αν διαβάσετε καλύετρα θα δείτε οτι γράφω......."και όλοι όσοι εργάστηκαν για να μας προσφέρουν μια συνάντηση της φαντασίας και των ονείρων με βοηθό το φεγγάρι".... φυσικά εσείς οι φαν θα ξέρετε και ονόματα, οπότε καλά κάνετε και τα γράφετε αλλά αφήστε εμένα να ξέρω ποιανού πρέπει να είναι τα εύσημα....

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Απορώ βέβαια που περιμένατε απο εμένα να γράψω πρώτα για να πείτε τα πικρόχολα δικά σας..που είσαστε λοιπόν να γράψετε δυο καλά λόγια φαν της εκδήλωσης πριν απο μένα;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ είπε...

κ.Παπαδάκη οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν απο τις καλύτερες εκδηλώσεις της περιοχής και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι μας.
Τόσο η οργάνωση όσο και η διεκπεραίωση της εκδήλωσης ήταν άψογη και οφείλετε σε όλους και όχι σε έναν.
Είναι ευγενικό λοιπόν όταν θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια εκδήλωση να μην ''ξεχνάμε '' όλους αυτούς που βοήθησαν. Είμαι βέβαιος ότι με την ταπεινότητα που διακρίνει τον Παναγιώτη δεν θα ήθελε να υπάρχουν διακρίσεις ευσήμων .
Απο εμένα προσωπικά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους αυτούς που είχαν το όραμα και την θέληση να κάνουν θεσμό κάθε χρόνο τον Αύγουστο αυτήν την εκδήλωση και να την υλοποιούν με πνεύμα ομαδικότητας και προσφοράς στην ευρύτερη περιοχή της Κισάμου. Αξίζουν λοιπόν τα συγχαρητήρια μας αλλά και την βοήθεια μας για την επόμενη Αυγουστιάτικη πανσέληνο 2017.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

και δαρμένος και κλαμένος...μα Γιάννη το να ευχαριστήσεις κάποιους που δεν ξέρεις το γράφεις όπως το έγραψα... κι όλοι όσοι εργάστηκαν για να μας προσφέρουν... Τα ονομαστικά ευχαριστήρια ας τα κάνουν αυτοί που τα ξέρουν.
Ευτυχώς που η εκδήλωση είχε επιτυχία.... αλλιώς θα με δέρνατε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ήταν ανάγκη να έρθουν οι 85 μουσικοί από την θεσασαλονίκη... λες και εδώ δεν έχουμε αξιολογους μουσικούς;!Άσε που τα μισά έργα ήταν γερμανικά.... διασκεδάζουμε δηλαδή και με την μουσική τους τώρα..... τι να πεις.... αντε και του χρόνου περισσότερους...
Γ. Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος ενοχλήθηκε από την κλασσική μουσική επειδή ο Μπαχ ή ο Μπετόβεν δεν ήταν από τις... Λουσακιές. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Γ.Κ. Θέλω να σε γνωρίσω είσαι θεούλης! χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο γιαταγανη