Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ...

Ατομική ειδοποίηση καταβολής – υπερημερίας Δ.Ο.Υ. Χανίων για οφειλές βεβαιωμένες στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήµου Ιναχωρίου, ύψους 883.793,29 ευρώ πήραν δυο πρώην δημοτικοί σύμβουλοι διότι απλά διετέλεσαν πρόεδροι της Δημοτικής Επιχείρησης του τότε Δήµου Ιναχωρίου.... 
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα και όπως έμαθα ο δήμος έβαλε δικηγόρο για την κάθε περίπτωση.
Πάντως τα πράγματα είναι πολύ θολά και συγκεχυμένα και ο καθένας από τους πρώην ως και τους νυν υποστηρίζει την δική του άποψη επι του θέματος.
Για να δούμε που θα ξετελέψει η περίπτωση αυτή που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε όλους τους εμπλεκόμενους αλλά και στην Κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Κισάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: