Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ....

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα άρχισαν να "ξετρυπώνουνε" φουριόζικα, με μηχανικές κινήσεις  τα πρώτα χελωνάκια στην παραλία του κάμπινγκ στο Δραπανιά. Για τρίτη χρονιά στο ίδιο σημείο κάτω από το κάμπινγκ του Μιχάλη και του Μανούσου! Τα φώτα έσβησαν, η παραλία άδειασε και όλοι τ΄ άφησαν να βρουν τον δρόμο τους .....παρακολουθώντας τα από μακρυά!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μπράβο σε ολους που κανατε το σωστό! Δεν βοηθάμε τα χελωνάκια να φτάσουν στη θαλασσα ακουμπώντας τα, αλλα σβήνουμε τα φώτα ή τους κανουμε σκιά για να δουν τη θαλασσα και να κινηθούν προς εκει.