Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

9ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

Πάει πέρασε και αυτό, έμεινε στην ιστορία για την διάρκεια του και τις πολλές εκδηλώσεις του. Το αν πέτυχε θα το κρίνετε εσείς, το τι χρειάζεται ακόμα και αυτό εσείς. Δίνω βήμα λοιπόν για σχόλια ακόμα και ανώνυμα που θα έχουν πρόταση και λογική. Πάμε όλοι για να διορθώσουμε τα κακά και τα παράξενα, πάμε να το κάνουμε καλύτερο για να μπορέσουμε να φέρνουμε και λίγο κόσμο στην πόλη, γιατί με τα "άλλα" απλώς ο κόσμος μας προσπερνάει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα καλα και τα κακα ειναι πολλα παντα.εμεις πρεπει να κραταμε τα καλα και τα κακα να τα φτιαχνουμε.καθε χρονο και καλητερι και πανω απο ολα περισοτερι.παραδηγμα περυση ηταν περισοτερα περιπτερα.(περισοτερι καστελιανη)!!δεν λεω ζορικα τα φερνει καποιος βολτα με τοσα εξοδα.γιαυτο και ο δημος πρεπει να χαμηλοση της τιμες που να ειναι παρα πολα περιπτερα.ισα ισα αν εβαλε παραδυγμα φετος 20 περιπτερα και του χρονου 40 με πιο χαμηλι τιμη θα βγαλει παλη τα ιδια χρηματα.το να βαλει παρκαδορους να παρκαρουν κανονικα τα αμαξια στα παρκιν και οχι στον δρομο.προτη μερα υπηρχαν παρκαδορη και μετα πουθενα.το καλο ειναι οτι περα απο καθε προβλημα ο κοσμος ερχαιτε και του αρεσει ολο αυτο.ειναι ομορφο ολο αυτο που δειχνουμε!ενα μεγαλω μπραβω για φετος και τα προβληματακια να ληθουν και καθε χρονο να εχουμε πιο πολυ κοσμο.

Ανώνυμος είπε...

Η τιμη των περιπτερων φετος ηταν ποιο χαμηλη απο ποτε , ειτε για τα τροφιμα για τις πρωτες 9 μερες ητε για τα ειδη λαικης τεχνης τις υπολοιπες 8 μερες .

Το θεμα ειναι εαν θελουμε στο Καστελλι να συνεχισει η οχι ενας θεσμος οπου κραταει 9 χρονια τωρα η να τον αφησουμε στην τυχη του