Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ...

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου και του Πυρ/κου Κλιμακίου Καντάνου, μετά την πολύωρη κατάσβεση των δύο μεγάλων δασικών πυρκαγιών που ξέσπασαν στις 15 Αυγούστου 2016, στην περιοχή του Άναβου του Δήμου Καντάνου Σελίνου και στην περιοχή Μύλοι του Δήμου Κισάμου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση βοήθησαν τις Πυροσβεστικές δυνάμεις για την καταστολή των ανωτέρω πυρκαγιών.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους Εθελοντές Πυροσβέστες, τον Δήμο Καντάνου Σελίνου, τον Δήμο Κισάμου, τον Δήμο Πλατανιά, τους Αντιδημάρχους Βακάκη Γεώργιο και Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ που ήταν δίπλα μας καθ’ όλη την διάρκεια της κατάσβεσης, καθώς και τους ιδιώτες κ. Πετράκη Εμμανουήλ, Πετράκη Στυλιανό, Μαρινελάκη Μιχαήλ, Σηφάκη Πολυχρόνη και Σημαντηράκη Παναγιώτη, για την αμισθί προσφορά τους σε υδροφόρα και άλλου είδους οχήματα." 

Δεν υπάρχουν σχόλια: