Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ....

Αν αναρωτιέστε γιατί η Παλαιόχωρα έχει περισσότερο τουρισμό και ντόπιες διανυκτερεύσεις δεν έχετε παρά να πάτε μια βόλτα και θα το διαπιστώσετε... 1 ώρα δρόμος είναι.
Δείτε τιμές...δείτε την καθαριότητα, δείτε τα φώτα στους δρόμους, δείτε τα πεζοδρόμια, .... απλά πράγματα. Η πρωτεύουσα να είναι καθαρή γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα, κι άμα είναι καθαρή, φτηνή και ευκολοδιάβατη ο κάθε επισκέπτης είτε στο Γιαλισκάρι πάει είτε στο Γραμμένο στην Παλαιοχωρα θα πιει τον καφέ του και θα φάει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστος!!! Εχει γινει πολυ δουλεια!! Οχι οσο θα μπορουσε να γινει, αλλα υπαρχει προσπαθεια και δουλεια!! Οι πεζοδρομοι πετυχημενοι, στους χωρους παρκιγκ πασχει αρκετα, ο περιφερειακος προς το λιμανι ανατολικα ειναι κριμα να ειναι σαυτο το χαλι... γενικα ομως υπαρχει ενδιαφερον.
Το φαγητο σε καλα εως πολυ καλα επιπεδα, οι παραλιες αριστες, μαγαζια κλπ αψογα και ο κοσμος με ανεβασμενο επιπεδο επικοινωνιας!!
Τα καταλυματα αν προλαβει κανεις βρισκει απο αριστα μεχρι μετρια, ο μεσος ορος ειναι καλος!