Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Δυο e-mail για την ΝΕ.ΚΙ...
α) Καλή η προσπάθεια σας να φτιάξετε ένα προσωρινό γήπεδο στο Μαύρο Μώλος για το ποδόσφαιρο σας, ξεχάσατε όμως να μαζέψετε τα τσουβάλια σας και γέμισε η θάλασσα. Την επόμενη φορά ας καθαρίζετε εκεί που πάτε.
Λ.Β

β) Γιατί η Νεολαία Κισάμου διάλεξε το 2ο Δημοτικό για το γλέντι; 
Υπάρχουν πλατείες, παραλίες
Μπορούσε να συμπεριληφθεί στην Κισαμίτικη κουλτούρα
Δεν είναι δα και κάποια πρωτότυπη εκδήλωση για να υποστούμε όλοι μας άλλο ένα βάρβαρο ξενύχτι μέχρι το πρωί στις 5.
Λυπούμαστε
Οι κάτοικοι της περιοχής του 2ου Δημοτικού σχολείου

7 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Διευκρίνηση όχι όλοι οι κάτοικοι όπως αναφέρει η επιστολή. Αυτό από τηλ. που δέχτηκα το πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτο το καστελι θα μενει παντα πισω!!με κατι τετοιους κατικους οπως το δευτερο δημοτικο.ξυπνατε και χαριτε με τετοιες χαρες!!δεν σας αρεσουν η μουσικες και τα γλεντια.μονο για μνυμοσηνα και κηδειες ηστε.ξενυχτατε και 10 φωρες το χρονο για χαρες μα δεν θα χαλασει η ζαχαρενια σας..

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι κάθε χρόνο μετά τις εκδηλώσεις η Νεολαία Κισσάμου να μαζεύει τις αφίσες της , το χάλι αυτό πρέπει να το σταματήσει ο Δήμος με την παράνομη αφισοκόλληση και η Νεολαία να δίνει πάντα το καλό παράδειγμα .

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως, διότι η Νεολαία και μόνο κολλά αφίσες....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είστε τόσο δυσκοιλιοι οι Καστελιανοι???
Χαλαρώστε λίγο...
Τίποτα πια δεν σας αρέσει!!
ΡΙ.ΚΟ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ είπε...

Θλίβομαι όταν ακόμα και σήμερα δεν έχουμε την υπευθυνότητα να υπογράφουμε επώνυμα την κάθε επιστολή που θέτουμε προς δημοσιοποίηση αλλά με γενικότητες ανώνυμα κρυβόμαστε υπό την σκιά της ανωνυμίας .Η ανευθυνότητα Εχει τα όρια της και τα βάζει ο κόσμος που υπογράφει υπεύθυνα και επώνυμα την κάθε επιστολή του . Οσο αφορά την ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ είναι περιττό να παραθέσω την συμβολή της στα πολιτιστικά δρώμενα στην Κίσαμο , αφού τα πολλοστά έντυπα και διαδικτυακά μέσα την αναφέρουν καθημερινά σχεδόν για τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις της. Η ηχορύπανση στην πόλη της κισάμου είναι όντως ένα σημαντικό θέμα και πρέπει να επιλυθεί , όπως και αλλα πολλά σημαντικότερα θέματα που μας αφορούν. Οργάνωση και συμβολή απο όλους μας χρειάζεται και όχι μόνο ανώνυμη κριτική. Ας αφήσουμε λοιπόν την Νεολαία μας να δημιουργήσουν και να αφήσουν την όποια παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές Νέων στην κίσαμο.

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια φορά φάνηκε το έλλειμμα πολιτιστικού χώρου στην Κίσαμο, αλλά και συνεργασίας φορέων παρά την προσπάθεια του δήμου της εξέδρας στην παράλια, ώστε οι εκδηλώσεις να έχουν όλες κοινό τόπο και να μη γίνονται τα σχολειά, ταβέρνες και να ξενυχτούμε θέλομε δε θέλομε
Αν ήταν να παει μπροστά το Καστέλλι με κρητικές βραδιές θα είχε πάει χρόνια τώρα με τόσες κρητικές βραδιές.,,,, και τον Κισαμίτικο συρτό.
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι καλό κάνει η ΝΕΚΙ, αμφισβητεί την επιβολή και την έλλειψη σεβασμού σε κανόνες πολιτισμού
Οσον αφορά όσους είμαστε για μνημόσυνα και κηδείες μόνο, ή δυσκόλιοι .......θα ξέρετε ότι και αυτά είναι κεφάλαιο ζωής κοινό και γι αυτό σεβαστό....