Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

15 ΤΟΝΝΟΥΣ ΦΡΟΥΤΑ

Χωρίς τα γνωστά σπρωξίματα, με μέτρο και τάξη, μοιράστηκαν 15 τόννοι φρούτων προς τις κοινότητες του δήμου, τους πολύτεκνους και τα ιδρύματα της περιοχής.
Οι συντελεστές της προσπάθειας, ο αντιδήμαρχος κ. Γλαμπεδάκης και η υπάλληλος του δήμου κα. Σάιτα, με την βοήθεια των  προέδρων της Δημοτικής ενότητας Κισάμου κ. Κωνσταντουλάκη και της Τοπικής κοινότητας Καλλεργιανών κ. Σκουνάκη Ρούσου, μοιράσαν τα φρούτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: