Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ....

Σταρόβας.... 
- Τον περίμεναν στην παραλία στην προγραμματισμένη εκδήλωση να τον δουν και παρολίγο να την .. κάνει. Άκου χάθηκε.. και καλά δεν βρήκε ένα να ρωτήσει; Δεν πειράζει όμως γιατί από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις πολλά.. εκτός κι αν νόμιζε οτι πάει σε νυχτομάγαζο να παίξει... και έβγαινε στο σανίδι μεταμεσονύχτια.
Άντε ρε Σταρόβα, μας εκνεύρισες όλους και ποιο πολύ τους συνεργάτες σου...
Ας προσέχαμε όμως ... και φυσικά στα υπόψιν. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Νίκο του δάνεισε το Gps του για να ρθει ...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Δήμο! Τον Τονι Σφηνο πέρυσι τον Σταροβα φετος...και φαντάζομαι τον Φλωρινιώτη του χρόνου... πιότια οχι μπουρδες!

Ανώνυμος είπε...

Ο φαραγγυτης περιμενε οτι δεν θα ερθει και ετοιμαζοταν να πει κανενα τραγουδακι.δειτε μουτρα οταν ηρθε!!χαρας την προσοπικοτιτα που επρεπε να περιμενουμε κιολας.

Ανώνυμος είπε...

aisxos aisxos ευτυχως ουτε που σκεφτηκα να πάω. πόσα πήρε θα μας πει κάποιος?

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

1980 Ε και κάτι τραπεζώματα