Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Για να διαπιστώσετε τι ενδιαφέρον υπάρχει για θέματα που μας αλλάζουν και μας κάνουν να ζούμε σαν άνθρωποι.... στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο και βάσει αυτά που μας είπαν - σε 15 μέρες θα έχουμε τα πρακτικά- 12 άτομα ψήφισαν την σχετική πρόταση του Δήμου μας σχετικά με την μετακίνηση του ΚΤΕΛ .....από σύνολο 27, δηλαδή σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν υπήρχε ούτε η απαιτούμενη ενισχυμένη πλειοψηφία. 
Θα μου πείτε τώρα τι έγινε και δεν πήγαν οι υπόλοιποι...ή τι έγινε και έφυγαν από την αίθουσα οι υπόλοιποι...έ θα το μάθουμε σε κάμποσο καιρό ή από τις κουβέντες στα καφενεία.
Πάντως αυτή η απόφαση αν πάρθηκε, συμφέρει μόνο ένα... ποιο άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: