Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


 "Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Χημικών αναλύσεων του Χημείου του Κράτους, στα αλλεπάλληλα δείγματα που συνέλεξε η Διεύθυνση Υγιεινής, από πηγές της περιοχής Στύλου Αποκόρωνα, οι κάτοικοι του Δήμου συνεχίζουν να καταναλώνουν ακατάλληλο προ πόση νερό λόγω του αυξημένου μικροβιακού φόρτου. Παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις και οδηγίες των αρμοδίων, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να αδρανεί και να μην ενεργεί για την σωστή αποκατάσταση του προβλήματος.    
Ο Δήμος Αποκόρωνα έχει συνάψει προγραμματική σύμβαση με το Πολυτεχνείο Κρήτης ύψους 18500 ευρώ, προκειμένου το Πολυτεχνείο να προβαίνει σε χημικές αναλύσεις από 4 διαφορετικά σημεία της ίδιας πηγής ή δεξαμενής, ανά δύο μήνες τουλάχιστον.
Παρά τα συνεχή έγγραφα αιτήματα μας προκειμένου να μας δοθούν τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων του πολυτεχνείου, εντούτοις έως σήμερα Δημοτική Αρχή και Πολυτεχνείο, αρνούνται πεισματικά να μας τις παρουσιάσουν.
Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29/8/2012,ο Δήμαρχος  και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ομολόγησαν ότι το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει στείλει μόνο μία χημική ανάλυση επί συνόλου 200 αναλύσεων τουλάχιστον.....
Από την επιστολή καταγγελία του Χαράμπου Κουκιανάκη!
Αλήθεια επ' ευκαιρίας εμείς τι νερό πίνουμε;.......ΑΑΑΑΑ ξέρω μην μου πείτε.. εμφιαλωμένο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: