Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ


Ομαδική έκθεση Αγιογραφίας, με τίτλο "Επιβολή, Στοχασμός & Θρησκευτικότητα", εγκαινιάζεται στην Νοτιοδυτική Αίθουσα του Αρχαιολογικού Μουσείου Κισάμου σήμερα, στις 8.30 το βράδυ.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι αγιογράφοι: Galdarossa Danilo, Mucieniece Liena-Marta, Perrone Lina, Αποστολάκη Αργυρώ, Βλαζάκης Χαράλαμπος, Γιαννακάκης Νίκος, Ζαμπετάκη Ρίτα, Κερδέλα Βούλα, Λιονάκης Αντώνης, Μαραγκουδάκη Ιωαννίκη, Μαυρομάτη Φωτεινή, Μιγλάκης Μανώλης, Μπιτζανάκη Ελευθερία, Μυλωνάκη Αλεξάνδρα, Μυλωνάκη Ιωάννα, Ξενάκης Θεόδωρος, Περράκη Αγλαΐα, Πυροβολάκης Βασίλης, Τζιρτζιλάκης Μανώλης, Τσιλιμιγκάκη Κατερίνα, Τσουρλιδάκη Ελπίδα, Χατζιδάκης Κλέαρχος, Χουδαλάκη Ευαγγελία, Χουλιόπουλος Θανάσης, Ψαράκη Καίτη και Ψαρομιλίγκου Δώρα.

3 σχόλια:

Nikos είπε...

Δεν είναι αυτοί οι συντελεστές, αγαπητέ Γιάννη. Σας καλό να αποσύρεται τα ονόματα που δημοσίευσε η Περιφέρεια, η οποία και επέλεξε να διαφημίσει με αυτό τον παράνομο και συκοφαντικό για τους παραπάνω δημιουργούς τρόπο την έκθεση.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Να τα αποσύρω ..όχι, αλλά αν για οποιαδήποτε λόγο έχετε κάποια διαφορετική άποψη να την αναρτήσω. Ούτε εγώ έβγαλα από το μυαλό μου τα ονόματα ούτε οι διοργανωτές τα έβαλαν από μόνοι τους, το τι προέκυψε μετά καλύτερα να το διατυπώσετε εγγράφως. Είναι κρίμα μια περιοχή σαν την Κίσαμο να εγκαινιάζει μια έκθεση Αγιογραφίας, σε μια αίθουσα του καταπληκτικού μουσείου μας και να μην παρευρίσκεται έστω ένα κανάλι...προς ενημέρωση. Ποιος είναι ο σαμποτέρ; ( δεν έχει να κάνει με τα ονόματα των συντελεστών αλλά με την προσπαθεια ανάδειξης της περιοχής).

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ακόμα και στην αγιογραφία ιντρικες βλέπω ... και ευτυχώς που είμαι στα πράγματα για να τα μάθω καλά!