Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΟΙΚΙΑ ΑΝΟΥΣΑΚΗ

 
 Εβδομάδα 26η αν δεν κάνω λάθος και η κατάσταση παραμένει η ίδια! Μάλιστα τα ρούχα στην απλώστρα είναι περισσότερα, θα μας απαντήσει κανένας υπεύθυνος τι γίνεται με την οικία του Ζωγράφου; Την αγόρασαν οι "νόμιμοι" μετανάστες μας;
Και μην ακούσω τα περί ρατσισμού πάλι.... είπαμε εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη και παλαιότερη βιβλιοθήκη της Κισάμου..αν υπάρχει ακόμα.... Θα χαρώ βέβαια να μην έχουν γίνει καταστροφές στα εκκλησιαστικά και άλλα βιβλία, αλλά άλλα έχω ακούσει . Πληροφοριακά σας λέω ότι στην βιβλιοθήκη του αγιογράφου  υπήρχαν προσχέδια αγιογραφιών του 1900, καθώς και 3 ευαγγέλια του 1700.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

Μη φοβάστε τίποτα μέχρι αύριο θα έχει καθαρίσει ο Δήμος Κισσάμου ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ?ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ???? ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!