Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

To 50% των πολιτών που ψήφισαν στην ψηφοφορία για τον Μπάλο..λένε ότι πρέπει να μπει ένας περιορισμός στην επισκεψημότητα.... το 35% ψήφισε ότι ο Μπάλος πρέπει να κλείσει για 1-2 χρόνια για να αναγεννηθεί... το υπόλοιπο 15% με προβληματίζει που λέει ότι του αρέσει η κατάσταση όπως είναι! 
Τελικά τι θα γίνει ... θα το γκρούψουμε πάλι για χάρη του παρά.... ή επιτέλους θα εφαρμόσουμε τα απαιτούμενα ώστε ο Μπάλος να μην γίνει Μπάχαλο;
Είμαι σίγουρος ότι εντός του χρόνου θα παρθούν αποφάσεις που θα είναι προς το συμφέρον όλων.... γιατί αλλιώς βλέπω (άκουσα) βροχή τα ασφαλιστικά.... και άμα φτάσουμε εκεί τότε σίγουρα ο Μπάλος θα κλείσει οριστικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: