Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

Νέο γήπεδο θέλουν να φτιάξουν στην Κίσαμο .....και το έριξαν στις συσκέψεις. Φυσικά και χρειαζόμαστε νέο γήπεδο, όπως και νέο κλειστό, νέο ανοικτό μπάσκετ, κολυμβητήριο, αλλά για καλό και για κακό μην χαλάσετε αυτό που έχουμε τώρα, αν δεν φτιάξετε το καινούργιο, είναι γνωστή η συνέπεια των δημοτικών αρχών τα τελευταία χρόνια στην ολοκλήρωση αθλητικών έργων..πολύ γνωστή θα έλεγα. 
-Το κλειστό γυμναστήριο στους πρόποδες της Κουνουπίτσας, τελειώνει δόξα ο Θεός, τέλος του 2212, το Θεοχαράκειο σίγουρα θα παραδοθεί κάποια Δευτέρα και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις συντηρούνται καθημερινά και με ζήλο.
Την επόμενη συνάντηση που θα κάνετε επί αθλητικών και όχι μόνο, καλό είναι να την κάνετε στην πλατεία Τζανακάκη για να σας ακούσουμε .... και να ξεραθούμε στα γέλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: