Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ    
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΙΑΣ  ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
Ενημερωτική συνάντηση για το χειρισμό των πυρόπληκτων ελαιοδένδρων
Το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων σε συνεργασία με το Δήμο Κισάμου οργανώνει ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση με θέμα ‘Χειρισμός πυρόπληκτων ελαιοδένδρων’ στο Κεφάλι την Πέμπτη 23/8/2012 στις 19.30.  
Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των αγροτών για το σωστό χειρισμό των ελαιοδένδρων που πλήγηκαν από την πρόσφατη πυρκαγιά για να αποφευχθούν περαιτέρω αρνητικές επιπτώσεις που θα δυσχεράνουν την αποκατάσταση των ελαιώνων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: