Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.....

Απορία που σίγουρα δεν θα πάρει απάντηση.....Διαβάζω σε Χανιώτικη εφημερίδα ότι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρητης στις παραστάσεις που θα δώσει στην πόλη των Χανίων, με το έργο Όρνιθες, θα έχει γενική είσοδο 15 Ε και 12Ε για παιδιά και άνεργους.
Απορία .....Δεν το καταλαβαίνω τα παιδιά να πηγαίνουν μαζί με τους ανέργους; Για φανταστείτε ένα άνεργο με 3 παιδιά.... πού θα τα βρει τα χρήματα...έτσι απλά τον αποκλείεται από το θέαμα; Αν θέλατε να δώσετε κάτι σε αυτούς θα έπρεπε να ήταν δωρεάν..... ή μήπως μάθατε πόσοι είναι οι άνεργοι στα Χανιά και φοβηθήκατε;
Τέλος πάντων μια παράσταση για τους εκατοντάδες ανέργους δεν θα έριχνε έξω και το θέατρο ή κάνω λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: