Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ;

Είπαμε ένας-ένας και όχι με την σειρά και όλοι..... έμαθα λοιπόν ότι με την τόση φτώχεια που δέρνει την Ελλάδα,τους Έλληνες και το κράτος, κάποιοι δήμαρχοι μη μπορώντας να αντεπεξέλθουν στις υποσχέσεις τους και όχι μόνο, έχουν έτοιμες τις παραιτήσεις τους, που θα τις δώσουν μάλιστα αυτοπροσώπως στον Σαμαρά. 
Την αρχή θα την κάνουν οι της Στερεάς, αλλά όπως ακούω σύντομα θα εξαπλωθεί η "νόσος" και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι μερικοί από εγωισμό και μόνο δεν θα κάνουν μια τέτοια ενέργεια, αν και η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. 
Βέβαια αν τσιμπήσουν και καταθέσουν τις παραιτήσεις τους, εκτός ότι θα τους γράψει η Ιστορία ...ποιος θα τους αντικαταστήσει; 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στεναχωριέμαι γιατί ο δικός μας Δήμαρχος είναι αναντικατάστατος......