Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;

Βρε θα μας τρελάνουν.....αφού το άφησαν 2μήνες να κάνει ότι θέλει, προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Βέβαια το άρθρο είναι ανυπόγραφο αλλά το λέει καθαρά ...δεν σας δίνουμε το οικόπεδο στο Μαύρο Μώλος και η μόνη λύση είναι στο συγκοινωνιακό κέντρο.
Τελικά αφού είδαν και απόειδαν λέτε να κατάλαβαν;  Μπα αλλά αφού η δουλειά έγινε......ας γράψουμε και μια μπαρούφα.
Για όσους δεν με πιστεύεται στις πρώτες σελίδες των σημερινών Χανιώτικων Νέων μαζί με δηλώσεις της αντιπολίτευσης...που και αυτή -ας μπορούσε να κάνει και αλλιώς- πήρε μπρος......

Δεν υπάρχουν σχόλια: