Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 286.....

Γιατί το 286 Ο.Τ του δήμου μας, εκεί που θα γινόταν το συγκοινωνιακό κέντρο είναι ακατάλληλο;
Απ' ότι κατάλαβα, τα έγγραφα που έστειλαν οι υπεύθυνοι μας ήταν για αυτό τον λόγο, και στην πολεοδομία αλλά και στο τμήμα μεταφορών. Ακατάλληλο επειδή είναι μακρυά από την λεωφόρο μας, κοντά σε σχολείο, δίπλα σε εκκλησία...και κλπ. Βέβαια όταν θα φτιαχτεί ο περιφερειακός θα είναι δίπλα σε λεωφόρο, αλλά και όταν προτάθηκε το συγκεκριμένο οικόπεδο δεν υπήρχε ούτε εκκλησία εκεί κοντά, ούτε σχολείο. 
Φυσικά επί της παρούσης είναι κατάλληλο το φιλετάκι του Μαύρου Μώλους, και για τον λόγο αυτό γίνεται και όλη η προσπάθεια.
Να δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί που θέλουν κάτι τέτοιο, έτσι  καλό είναι η ψηφοφορία να είναι ονομαστική και να παρευρίσκονται όλοι ......όχι μόνο οι 12!
Πάντως χαίρομαι που βάζετε την μηχανικό του δήμου να ψάξει για την ακαταλληλότητα ενός οικοπέδου σας (μας) ...είναι προς τιμήν μας.
Άραγε τι λένε επί αυτού οι παλιοί δήμαρχοι κ. Σχετάκης και κ. Κατζουράκης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: