Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ.......

Μια παράξενη δημοσίευση στην διαύγεια.... Ο δήμος Κισάμου συγκροτεί επιτροπή καταλληλότητας και επιλογής οικοπέδου για την ανέγερση διδακτηρίου, καθώς και επιλογής οικοπέδου μετά κτιρίου κατάλληλου να χαρακτηρισθεί ως διδακτήριο. 
Δηλαδή το Λύκειο που νομίζαμε ότι θα φτιαχνόταν στην κάτω πλατεία μάλλον μας τελείωσε....τώρα το οικόπεδο μετά κτηρίου με προβληματίζει..... μήπως μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία; Όλα τα σχολεία μας δόξα το Θεό είναι στεγασμένα ..τι άραγε συμβαίνει...νοίκι θέλουμε να δώσουμε σε κανένα "φτωχό";

3 σχόλια:

Ανωνυμος είπε...

Τώρα που φεύγει η Εφορια κάτι πρέπει να γίνει με το εκεί κτήριο ....

Ανώνυμος είπε...

Απλά θα ξενοικιάστει.

Ανώνυμος είπε...

τυχαιο δεν νομιζω!!!!!!!!!!!!!!