Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΕΓΡΑΨΑΝ

ΠΟΤΕ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ Η ΜΙΖΑ ΕΠΙΣΗΜΑ !
Οταν ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου είπε για την μίζα, των 500 εκατ. του Μαυρίκη !
- Έ, μεχρι 500 εκατ....επιτρέπεται..!!!
Έτσι καθιερώθηκε, για να μην πούμε οτι "νομιμοποιήθηκε" ...η μίζα..


ΤΙ ΣΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ;
Για να καταλάβω ;
Τρεις του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να ψηφίσουν τα αντικοινωνικά μετρά που δεν οδηγούν και πουθενά και βγαίνει ο δικτάτορας και τους διώχνει?
Ωραία δημοκρατία έχουμε;

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ...Η ΛΥΣΗ!

Ο κ. Δημαράς ζητά την άμεση κάθαρση του πολιτικού συστήματος προτείνοντας ότι όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται εντός και εκτός βουλής να καταθέσουν πόθεν έσχες, αυτό να διερευνηθεί σε βάθος 25ετίας και όσα περιουσιακά στοιχεία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν να δεσμεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: