Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΔΟΜΙΚΗ ΑΔΥΜΑΝΙΑ

Η αύξηση των καυσίμων, πριν 2-3 χρόνια στην Κρήτη, λεγόταν κερδοσκοπία και ήταν καθαρά πρόβλημα της τότε κυβέρνησης που δεν μπορούσε να κρατήσει τις τιμές και έκανε το χατίρι των πετρελαιάδων. Σήμερα που η τιμή αγγίζει το 1,7 του Ε ... λέγετε δομική αδυναμία. Αυτή είναι η διαφορά της μιας κυβέρνησης από την άλλη. Η μια έτρωγε και ξεροκατάπινε το λουκούμι ενώ η σημερινή-και μπράβο της- μας έχει ταράξει στις νέες ορολογίες ...που ακόμα και ο ντάτος μου από το μητάτο, αλλά και η θεία μου από τον Σέμπρωνα δηλώνουν …… θαυμαστές τους. Κτύπαμε Αφέντη μου αρέσει!!!!!!
Αλήθεια δομική αδυναμία υπήρχε πριν 2-3 χρόνια;
Πάντως κρατάω κάτι ακόμα από την τρομερή απάντηση της κ. Κατσέλη προς τον Βουλευτή Χανίων Μανόλη Σκουλάκη που της έκανε την επερώτηση.
Λέει λοιπόν η κ. υπουργός. "Η τιμή του αργού πετρελαίου δεν έχει άμεση σχέση με τις τελικές λιανικές τιμές τα πετρελαιοειδών" .  Γκουλουπ
Καταλαβαίνετε τόσα χρόνια τι παραμύθι μας πουλούσαν κάτι παιδάκια που ήταν στην αντιπολίτευση πριν .....το βαρέλι έχει τόσο και εμείς έχουμε την βενζίνα 1,2 Ε φώναζαν… σήμερα βέβαια τουμπεκί και μάλιστα αν τους το πεις ..παρεξηγούνται κιόλας.
Γιαούρτια θέλετε αλλά και αυτά δεν βρίσκονται λόγω δομικής....αδυναμίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: