Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ

 Σε ομαδική παραίτηση από την Νέα Δημοκρατία προχώρησαν απόψε περίπου 400 μέλη του κόμματος στα Χανιά, κατά την διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Η συνεδρίαση έγινε μέσα σε κλίμα έντασης, που πυροδοτήθηκε περισσότερο όταν μέσα στην αίθουσα μπήκε ο πολιτευτής του κόμματος Μανούσος Βολουδάκης ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ του Αντώνη Σαμαρά και αποδοκιμάσθηκε έντονα. Ο κ. Βολουδάκης πήρε το λόγο και τόνισε ότι αυτή την ώρα εκείνο που προέχει είναι να βοηθήσουμε τους πολίτες να ξεπεράσουν την κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία. Ωστόσο μετά από τις έντονες αποδοκιμασίες αποχώρησε από την αίθουσα. Νωρίτερα στην ομιλία του ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Βούρβαχης κάλεσε τα μέλη του κόμματος να μην συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής. Την παραίτησή τους υπέβαλαν ομαδικά και τα μέλη της οργάνωσης των ΤΑΞΙ της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας με κοινή γραπτή τους δήλωση ότι διαλύουν την οργάνωση. Κατά την διαδικασία απέσυρε την υποψηφιότητα και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Λαγουδάκης. Οι παριστάμενοι στην αίθουσα φεύγοντας από αυτή πήραν μαζί τους και μια μεγάλη φωτογραφία από την προεκλογική συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1989 στο Σύνταγμα, ενώ στην είσοδο της ΝΟΔΕ ανήρτησαν ταμπέλα στην οποία έγραφαν "Κλειστό λόγω Σαμαρά".
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 "Στη Νέα Δημοκρατία επιλέξαμε να κάνουμε ανοιχτές εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών κομματικών οργάνων. Μέχρι την τελευταία στιγμή της διαδικασίας, την ερχόμενη Κυριακή, θα αγωνιζόμαστε για να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, σε πείσμα του πνεύματος των καιρών που θέλει τους πολίτες να ιδιωτεύουν. Αν κάποιοι ενοχλούνται από το άνοιγμα των διαδικασιών, γιατί θεωρούν ότι αυτό απειλεί τα φέουδά τους, δεν πειράζει ! Σημασία έχει η συμμετοχή όσων πραγματικά θέλουν να συνεισφέρουν στην αναγέννηση της παράταξης.
Ο κόσμος που μοιράζεται τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας απαιτεί ενότητα και ουσιαστική αντιπολίτευση, ειδικά σήμερα που ζούμε ήδη τις καταστροφικές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής. Αυτό το μήνυμα παίρνουμε από τον κόσμο, και σε αυτό το δρόμο θα πορευθούμε."
Μανούσος Γ. Βολουδάκης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γερά Μανούσο .... πάλι σε μας θα' ρθουνε!!