Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ .... ΕΠΙ Ν.Δ .... ΑΡΠΑΧΤΗ!!!

Χορηγία ύψους 200.000 μάρκων από την Siemens στον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σημίτη, Τάσο Μαντέλη αποκάλυψε κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή ο επιχειρηματίας -και κουμπάρος του πρώην υπουργού- Γ. Τσουγκράνης. Λίγο αργότερα, ο κ.Μαντέλης επιβεβαίωσε ότι το εμβασμα των 200.000 μάρκων το 1998, στο λογαριασμό Α.ΡΟΚΟΣ ήταν χρήματα γιά τον ίδιον,τα οποία χαρακτήρισε χορηγεία της ΖΙΜΕΝΣ. Κάλεσε,όμως,τους βουλευτές να αναρωτηθούν ποιός ήταν ο ανώνυμος πληροφοριοδότης που είπε σε δύο δημοσιογράφους ότι πήρε 10 εκατομμύρια μάρκα από τη ΖΙΜΕΝΣ ωστε κάποιοι να ξεπλύνουν στην πλάτη του τις μίζες.
και όπως γράφει και το ANTINEWS
Φαντάζεστε να είχε βγει ο γαλάζιος υπουργός «Μαντέλης» και να είχε πει «μάλιστα κύριοι, πήρα
200.000 ευρώ από την Siemens ως προεκλογική εισφορά;»
Φαντάζεστε να είχε βγει ο γαλάζιος «Τσουκάτος», δεξί χέρι πρώην γαλάζιου πρωθυπουργού,  και να είχε πει « μάλιστα, κύριοι πήρα 1.000.000 ευρώ από την Siemens και πήρα τα κουπόνια και τα έδωσα στοκόμμα;».
Φαντάζεστε να είχε βγει ένας υπουργός κολλητός του Καραμανλή και να είχε πει ότι βαλτοί δημοσιογράφοι τον κατηγορούσαν ότι πήρε 10 εκατομμύρια μάρκα από τη ΖΙΜΕΝΣ για να ξεπλύνουν έτσιτις μίζες που είχαν πάρει άλλοι υψηλότερα ιστάμενοι από αυτόν;
Τι θα είχε γίνει;
Θα μιλάγανε για Βατοπέδια;
Θα είχε γίνει πόλεμος. Στους δρόμους θα τα σπάγανε όλα, μέχρι και τα λούκια και τις υδρορροές θα ξηλώνανε την άσφαλτο. Τα ΜΜΕ θα είχαν αφηνιάσει. Η Τρέμη θα γινόταν 18 χρονών ο δε Πρετεντέρης θα έκανε εκπομπή για
άντρες με ανάγκες λαϊφστάϊλ.
Φανταστείτε λοιπόν πόσο βαθειά είναι η σήψη και το Αλτσχάιμερ – επιλεκτικό πάντα.
Να λέει ο Πράσινος «ναι ρε τα πήρα» και τα κανάλια να μας λένε την ίδια στιγμή για τον…Καραμανλή.


ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ........

Δεν υπάρχουν σχόλια: