Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΤΕΛΙΚΑ .... ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

Προϊσταμένη διεύθυνσης δασών της Σύρου, συνελήφθη από άντρες της ασφάλειας της Ερμούπολης Σύρου μαζί με τον σύντροφο της καθώς φέρονται να είχαν στην ιδιοκτησία τους 430 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.
Χμμ Πιστή στην δουλειά της .......προστάτης των δασών η "κυρία" .....
Στην σύλληψη 47χρονης εκπαιδευτικού που υπηρετεί στην γραμματεία, δημοσίου Λυκείου των Χανίων προχώρησε η αστυνομία. Η σύλληψη της εκπαιδευτικού έγινε ύστερα από πληροφορίες ότι προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες με αμοιβή. Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, επικοινώνησε μαζί της κλείνοντας της ραντεβού σε υπαίθριο χώρο, λίγο έξω από την πόλη των Χανίων προκειμένου έναντι του ποσού των 20 ευρώ, να συνευρεθεί μαζί του.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι το αντίτιμο...20 Ε 
Ή πολύ φτώχεια έχει πέσει στο Ελλάντα ή οι μισθοί των εκπαιδευτικών στην Ελλάντα πάνε κατά διαόλου !!!
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να πέσαμε και σε ..λιγούρα...οϊμέ!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι θέλουμε κρέμασμα.Ιδίως όταν σπουδαιολογούμε στη βάση λανθασμένων πληροφοριών:
Πρόκειται για διοικητική υπάλληλο Δνσης Δασών και όχι για την Αρτεμη Αλεξιάδου..
Όχι ότι δεν ειναι πρόβλημα αλλά είναι αλλιώς το πρόβλημα
Γιάννης Φωτάκης