Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΠΕΙΝΑΝΕ & ΠΕΙΝΑΜΕ

Μάνα κατηγορείται ότι προωθούσε στην πορνεία την 33χρονη κόρη της στα Χανιά. Πρόκειται για δύο Ρουμάνες, 53 και 33 ετών, οι οποίες, σύμφωνα με την Αστυνομία, με μικρή αγγελία προέβαλαν ότι προσέφεραν υπηρεσίες μασάζ σε άνδρες και γυναίκες. Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας αξιοποιώντας πληροφορίες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 53χρονη, με την οποία έκλεισε ραντεβού για μασάζ στον χώρο, που διατηρούσε με την 33χρονη κόρη της. Οι δύο γυναίκες, έναντι ποσού 30 ευρώ, έκαναν από κοινού μασάζ στον αστυνομικό και όταν τελείωσαν, η 53χρονη τον ρώτησε αν επιθυμούσε να του προσφέρει και άλλες υπηρεσίες η κόρη της. Ο αστυνομικός - πελάτης έδωσε στην 53χρονη γυναίκα ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 33χρονη.
Μετά την δασκάλα των 20 Ε, έχουμε και την μαμά των 50 Ε. Πείνα έχει πέσει εκατέρωθεν και όπως πάνε τα πράγματα, ο θεός να βάλει το χέρι του με το τι άλλο μας περιμένει να δούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: