Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Η κ. Γκερέκου παραιτήθηκε για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή αφορμή να πληγεί η Κυβέρνηση, παρότι, όπως ενημέρωσε τον κ Παπανδρέου, ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της" ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Καλά μπρε Πεταλωτή σε βάζουν να τα λες ή από μόνη της η κούτρα σου τα κατεβάζει;
Ευθιξία και ευαισθησία δεν υπάρχει μετά τo έγκλημα ...δηλαδή όσο καιρό, δεν πλήρωνε και όσο καιρό αγόραζε σπίτια, αυτοκίνητα, έκανε ταξίδια, ήταν γιατί είχε ευαισθησία και ευθιξία ;
Καλά θα μας τρελάνετε ... 81 Ε χρώσταγα και με ταράξανε στην χαρτούρα, τα τηλέφωνα και τα "ραβασάκια" και εδώ η υπουργός μας, ...δεν ήξερε;
Ήξερε και πολιόξερε, όπως ξέρατε και πολιοξέρατε!!!
 
- Καλά δεν παίζεται αυτός ο Κουρτ Τουχόλσκι που είπε το φοβερό.......
"Το πλεονέκτημα του να είσαι έξυπνος είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις... τον κουτό. Το αντίθετο είναι εκείνο που παρουσιάζει μια δυσκολία!
"

1 σχόλιο:

HATZIKOS είπε...

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ