Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Να καταψηφίσουν στη βουλή το σχέδιο «Καλλικράτης», κάλεσαν σήμερα τους βουλευτές του νομού Χανίων, οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς του δήμου Πλατανιά, αντιδρώντας στη συνένωση του δήμου Νέας Κυδωνίας στο δήμο Χανίων. Δημοτική αρχή και φορείς του Πλατανιά, αλλά και μέλη του δημοτικού συμβουλίου Νέας Κυδωνίας, που διεκδικούν τη συνένωση του δήμου Νέας Κυδωνίας με τον δήμο Πλατανιά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ζήτησαν από τους τέσσερις βουλευτές του νομού να εξαντλήσουν τα περιθώρια διαλόγου με την κυβέρνηση, ώστε οι δύο τουριστικοί δήμοι του νομού, να συνενωθούν.

Καλά βρε πως κατάφεραν αυτοί να βρουν του βουλευτές μας. Εδώ η δημοτική μας αρχή  5 ολάκερους μήνες τώρα προσπαθεί να βρει ...ένα ....και ακόμα τίποτα. 

Πως τα καταφέρνουν τόσο καλά οι "άλλοι";
Για τραβάτε να τους ρωτήσετε βρε παιδιά γιατί καταντήσατε περίγελως με το πολύ ….ψάξιμο που κάνετε!! Μήπως τελικά άλλαξαν και τηλέφωνα οι βουλευτές μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: