Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ


H εφημερίδα Milliyet, τουρκική είναι, αναφέρει σε άρθρο της ότι βρέθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγία-Σοφιάς!
Όπως διευκρινίζει με σκωπτική διάθεση η τουρκική εφημερίδα, με την «ανακάλυψη» αυτή αποδεικνύεται ότι η Αγία-Σοφιά ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο και όχι στα «πνευματικά όντα» της Παναγιάς, του Χριστού ή του Αγίου Πνεύματος. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγίας Σοφίας, ανήκουν στον Ebul Fetih Sultan Mehmet, γνωστό ως σουλτάνος Μωάμεθ Β΄ο Πορθητής, αυτός που κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη το 1453.


Η κυβέρνηση από την άλλη ανακοινώνει την άμεση οικοδόμηση του Τεμένους Αθηνών μάλιστα, ο Πρωθυπουργός διορίζει Επιτροπή για την υλοποίηση του έργου υπό τον Αντιπρόεδρο κ. Πάγκαλο με την συμμετοχή των Υπουργών Παιδείας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και ΚΕΔ.
Επειδή οι Τούρκοι τα βρίσκουν όλα εν αντιθέσει με μας..μήπως από το πολύ ψάξιμο βρεθούν και τα Τούρκικα συμβόλαια του Ακρωτηρίου της Γραμβούσας και του Μπάλου; Ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις στα Βακούφια !!! Για προσέχετε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: