Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ε..... ΤΟΝ ΒΟΘΡΑΤΖΗ ΦΩΝΑΞΤΕ !!!!

Ο ΟΑΔΥΚ έχει αναλάβει την μελέτη για την σύνδεση αλλά και διάνοιξη των νέων αγωγών του βιολογικού. Μάλιστα η ανάθεση του έργου έχει γίνει σε εργολάβο και ήδη ένα παλιό κομμάτι των αγωγών της πόλης έχει ενωθεί με το νέο. Δυστυχώς όμως τα προβλήματα είναι πολλά και σε κάθε ένωση οι εργάτες γίνονται μάρτυρες της εγκληματικής μας συμπεριφοράς, αφού όλα σχεδόν τα φρεάτια όμβριων αλλά και του βιολογικού είναι γεμάτα από λύματα που οι επιτήδειοι Καστελλιανοί γεμίζουν ..αδιαφορώντας για την υγεία μας. Σε κεντρικό σημείο της πόλης που έγινε η πρώτη σύνδεση αναγκάστηκαν οι άνθρωποι της εταιρείας να φωνάξουν τον ..βοθρατζή.Γέμισε δε το τεράστιο βυτίο σε χρόνο ρεκορ!!
Θα μου πείτε φάγαμε το γάιδαρο τόσα χρόνια η ουρά θα μας πειράξει; 
-Ε ναι τώρα που έπρεπε να φανούν άνθρωποι μερικοί, αυτοί συνεχίζουν να γίνονται χειρότερα γαϊδούρια. Να γιατί έπρεπε από την αρχή η δημοτική αρχή μας και δεν μιλάω μόνο για την σημερινή που κληρονόμησε αυτήν την κατάσταση, να είχε πάρει δραστικά μέτρα. Μηνύσεις, υγειονομικό και πρόστιμα σε αυτούς που κατάντησαν βούρκο το Καστέλλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: