Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΒΕΝΖΙΝΗ

Σοκ προκαλεί η νέα αύξηση στην τιμή της βενζίνης. Από προχθες το πρωί οι οδηγοί μετά τη νέα αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στην κυριολεξία έτριβαν τα μάτια τους, βλέποντας την αμόλυβδη βενζίνη να έχει εκτοξευτεί έως και στο 1,65 ευρώ το λίτρο, από 1,50 ευρώ που ήταν μέχρι πριν από λίγες μέρες!
Βαρεθήκανε οι βενζινοπώληδες να αλλάζουν τις τιμές....... κ. Καρχιμάκη θυμάστε τι λέγατε κάποτε για την βενζίνη; Μπα που τέτοια τύχη .....τώρα έχουμε αμνησία ομαδική!

Εκεί είναι το πρόβλημα της νέας κυβέρνησης..... Μας έβαλε αναγκαστικά στο ΔΝΤ μας έκοψε τα επιδόματα τις άδειες τους μισθούς και τα δώρα ...αλλά την αισχοκέρδεια  ούτε που την ακουμπάει.
Μετά της φαίνεται παράξενο οτι υπάρχει κοινωνική έκρηξη......αντε ρε δε πάτε να ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: