Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Απάντηση στην ερώτηση για τα στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που είχαν καταθέσει δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, έδωσαν τα συναρμόδια Υπουργεία Δικαιοσύνης και Πολιτισμού. Ειδικότερα όπως αναφέρει στην απάντηση του ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Καστανίδης «σύμφωνα με το με αριθ. πρωτ. 159.596/7.4.2010 έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κατόπιν του με αριθ. πρωτ. 1053/3/5809-α/5.1.2010 εγγράφου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, Υποδ/νση Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων Αρχαιοκαπηλίας και Ηθών μετά των συνημμένων αναφορών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προς τον κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, με τις συνημμένες σε αυτές εκθέσεις της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΠΕΡΑ), σχηματίσθηκε η με ΑΒΜ Γ2010/1074 ποινική δικογραφία, επί της οποίας διενεργείται προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αξιόποινων πράξεων».
Από την πλευρά της η υφυπουργός Πολιτισμού κα. Γκερέκου επαναλαμβάνει πως «η έκθεση της UEFA έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στην Ελληνική Αστυνομία για τις δικές τους ενέργειες».


Κύριοι
Επερώτηση θα κάνετε όταν ο αιώνιος πρωταθλητής πάει να παίξει μπάλα στην επαρχία και θέλει μόνο νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα και ως και του θαύματος η επαρχιώτικη ομάδα κατεβάζει αναπληρωματικούς, επειδή το ίδιο βράδυ έπαθαν όλοι οι βασικοί γαστρεντερίτιδα;
Επερώτηση θα κάνετε όταν για να βγάλουμε πριν κάμποσα χρόνια πρώτο σκόρερ στην Ευρώπη, και να πάρουμε χρυσό παπούτσι -να έτσι για να φανούμε- άφηναν τον σέντερ -φορ γνωστής ομάδος να κάνει πάρτι βάζοντας κάτι γελοία γκολ ;
Επερώτηση θα κάνετε που αυτό το 'στημένο' έχει φτάσει πια σε απόσταση αναπνοής και από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα; Εκεί που αρχή όλων είναι το Ευ αγωνίζεστε!!!
Μπα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: