Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ & ΚΤΕΛ

Την Παρασκευή στις 09.00 π.μ θα γίνει μια υπαίθρια μάζωξη στην πλατεία Τζανακάκη. Η νομαρχία, ο δήμος και το ΚΤΕΛ θα προσπαθήσουν να βρουν μια λύση στο χρόνιο πρόβλημα της στάθμευσης των λεωφορείων. Καλό είναι και οι μαγαζάτορες, όσοι έμειναν στην Σκαλίδη, να ενδιαφερθούν για το θέμα, γιατί ότι πράμα φεύγει δύσκολα ξαναγυρίζει!!!
Αν λοιπόν φύγει και το ΚΤΕΛ από την πλατεία, η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη, για τους λιγοστούς πλέον επιχειρηματίες της "γειτονιάς".
Από διασταυρωμένες πληροφορίες, η καλύτερη λύση - θα ακουστεί και από τον εκπρόσωπο της νομαρχίας- είναι να γίνει στάση η πλατεία και αφετηρία η πλατεία που βρίσκεται προς την θάλασσα, κάτω από την Τζανακάκη. Τα λεωφορεία θα ανεβαίνουν λίγο πριν την ώρα αναχώρησης τους. Είναι μια καλή λύση που μπορεί να ανακουφίσει λίγο το πρόβλημα που δημιουργείτε με την συγκέντρωση των πολλών λεωφορείων -εμπρός μάλιστα από το Μουσείο.
Φυσικά καλό είναι να ακουστούν όλες οι γνώμες και γι' αυτό όποιοι πραγματικά αγαπούν το παλιό τσαρσί θα πρέπει να βρίσκονται εκεί.
Παρασκευή 9-Απριλίου-2010 και ώρα 09.00π.μ Πλατεία Τζανακάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: