Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ -ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΙΣΑΜΙΤΙΣΑ

Με λύπη επικοινωνούμε μαζί σας και σας γνωστοποιούμε τον θάνατο της αγαπημένης μας συναδέλφου Μαρίας Ανουσάκη. Η θανούσα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν» του Πειραιά το Μ. Σάββατο στις 12.00 π.μ
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό της Αγ. Παρασκευής την Τρίτη 6 Απριλίου στις 15.30 μ.μ , και ακολούθως η σωρός της θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη της πατρίδα στον Πλάτανο Κισάμου όπου την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 15.30 μ.μ. θα γίνει η ταφή της.

Έτσι ανήγγειλε η παγκρήτια  ένωση δημοσιογράφων το αιφνίδιο θάνατο της μεγάλης Κισαμίτισας δημοσιογράφου!
 - Θα μείνεις αξέχαστη, θα μείνεις πάντα στην σκέψη μας και στα λόγια μας. Αξέχαστη για τους αγώνες σου για την ανάδειξη της επαρχίας σου, στα λόγια μας για το τεράστιο έργο σου να πρωτοστατήσεις στην ίδρυση του Μουσείου για τον Ειρηναίο μας.
Στο καλό Μαρία, ας είναι το χώμα ελαφρύ που θα σε σκεπάσει !

Δεν υπάρχουν σχόλια: