Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες σύσσωμων του δημοτικών συμβουλίων των όμορων δήμων Κισάμου & Μυθήμνης, αλλά και με την τεράστια προσπάθεια των βουλευτών του νομού, τελικά βρέθηκε λύση για τον βιολογικό. Έτσι η παραλαβή του έργου ξεκινάει από την επόμενη Τρίτη (του Πάσχα) με τις πρώτες συνδέσεις να γίνονται στην πυκνοκατοικημένη περιοχή του Πάνω Δραπανιά!!!
Ευτυχεί κατάληξη είχε και ο περιφερειακός μιας και ο Αρμόδιος υφυπουργός εξήγγειλε ότι ο νέος ΒΟΑΚ που θα ξεκινάει από το Καστέλλι και θα καταλήγει στην Σητεία θα είναι πλέον... υπόγειος. Θα διαθέτει 4 λωρίδες από κάθε μεριά και φωτισμό ημέρας !!!
Όσο για το κλειστό γυμναστήριο ΚΙΣΆΜΟΥ, ο αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού της Νομαρχίας μας υποσχέθηκε ότι μιας και υπάρχει σκέψη να γίνει ένας δήμος η επαρχία, αλλά και επειδή δεν δικαιολογείται μια πόλη σαν την Κίσαμο χωρίς αθλητικούς χώρους, θα γίνει μια επαναστατική προσπάθεια από τους φορείς και την κυβέρνηση να μπουν ροδάκια κάτω από το ήδη έτοιμο γυμναστήριο του Ταυρωνίτη και να μεταφερθεί σιγά-σιγά στην περιοχή της Κάτω Καμάρας.
(Εδώ εμάς μας έβαλαν ροδάκια στο γυμναστήριο θα κωλώσουμε;)
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ …..
1.ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΒΟΝΗΣΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΕ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΕΛΩΝΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΙΣΑΜΟΥ .
2. ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ)
3. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το τελευταίο είναι το καλύτερο!!