Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΟΤΕΝΕΤ CONN-X μέχρι 24.400 Mbps και λιόσπορους να περνά η ώρα, για όσους συνδέονται για να χαζεύουν στο ιντερνέτ.
Δεν φθάνουν οι άλλοι πάροχοι που περάσαμε για να επιστρέψουμε στην δήθεν Ιθάκη του ΟΤΕ. Όλα χάλια.
Παίρνουμε ΟΤΕΝΕΤ το 1242: - Μπείτε στο ftp.otenet.gr και κλείστε όλα τα άλλα.
- Μα εγώ κατεβάζω τώρα με το Vuse και έχω το DU Meter που δείχνει συνεχώς την ταχύτητα και δεν ξεπερνάει τα 800 kbps που είναι κοντά στο 1 Mbps, δηλαδή το 1/24ο από τα 24 Mbps που μου υποσχεθήκατε με την σύμβασή μας.
- Να κάμετε αυτό που σας λέω, κλείστε τα όλα και μπείτε στο ftp.otenet.gr.
-Αυτά τα έχουμε κάμει πολλές φορές, και γι αυτό:
Να φροντίσετε να έχετε μέσα στο 168.192.1.1 στο δικό σας προφίλ της σύνδεσής μας, που μπορούμε να μπούμε και να δούμε μόνοι μας, θυρίδα παρούσας ταχύτητας και θυρίδα μ.ο. ταχύτητας μηνός, ώστε να μπορείτε να ελεγθείτε και εμείς να ξέρουμε και με μια εκτύπωση που θα κάμουμε από εκεί, να μπορούμε να πάρουμε πίσω την διαφορά από την σύμβασή μας.
- Τώρα θα κάμετε αυτό που σας λέω. –Όχι παιδί μου τα έχουμε κάμει αυτά πολλές φορές, εσείς κάθεστε εκεί πληρώνεστε και περνάτε τον καιρό σας, με το μπείτε εκεί και κλείστε τα όλα και κατεβάστε αυτό και τα ίδια και τα ίδια.
Η απάντηση ήρθε μονομιάς και ζεστή ευγενική και απολύτως συμβατική: Εσείς περνάτε τον καιρό σας χαζεύοντας στο ιντερνέτ όχι εμείς.
Ε, εκεί άκουσε τα μπινελίκια του ο υπάλληλος, επειδή μου δήλωσε ότι ξέρει ότι χαζεύω με την σύνδεση Conn-x.
Ρωτάμε αν ηχογραφείται η συνομιλία, μας λέει ναι και ζητούμε ένα αντίγραφο. - Να μπείτε στην νομική σελίδα του ΟΤΕ και να το ζητήσετε, - Θέλω να το ζητήσω προφορικά να μου σταλεί γραπτά, υπάρχει υποχρέωση από τον Ν. περί προστασίας του καταναλωτή να μπορεί να επικοινωνήσει αυτοπρόσωπα η τηλεφωνικά. –Αυτά να τα πείτε σε αυτούς.
Σε ποια οδό και αριθμό είναι το γραφείο σας κύριε ;;. – Δεν ξέρω, με φέρνουν και με παίρνουν με κλειστά τα μάτια……………..
Ζητούμε λοιπόν από την ΕΕΤΤ, να υποχρεώσει τους παρόχους να απεικονίζουν στην σελίδα της σύνδεσής μας την τρέχουσα ταχύτητα και τον μ.ο. μηνός για να προκύπτει η οικονομική διαφορά που μπορούμε να ζητήσουμε πίσω. Να υποχρεωθούν οι πάροχοι, να έχουν μέσα στο 168.192.1.1 στο δικό τους προφίλ της σύνδεσής μας, που μπορούμε να μπούμε και να δούμε μόνοι μας, θυρίδα παρούσας ταχύτητας και θυρίδα μ.ο. ταχύτητας μηνός, ώστε να μπορούν να ελεγθούν και οι καταναλωτές να ξέρουμε και με μια εκτύπωση που θα κάμουμε από εκεί, να μπορούμε να πάρουμε πίσω την διαφορά από την ταχύτητα της σύμβασή μας.

ΙΝΚΑ

1 σχόλιο:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ
ΤΟ ΜΕΝ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ