Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ;



«Βγάλτε τα γυαλιά σας. Κοιτάξτε ψηλά στην κάμερα.
Στρίψτε το κεφάλι αριστερά»
Πράγματα που δεν περιμέναμε από την Εθνική τράπεζα, την μεγάλη μας φίλη, με πρόεδρο τον κο Αράπογλου, προερχόμενο από το citi corp πρώην διοικητή και της Ιονικής. Ας ελπίσουμε μη χειρότερα.
Τον υποχρέωσαν οι παράγοντες για να κάμουν μια δουλειά με πολλά λεφτά και ανάλογες προμήθειες για τους εισηγητές;
Δεν έχει ματαγίνει, να σου φωνάζει μια μηχανή κλεισμένος σε ένα κλουβί 40 πόντους ανάμεσα 2 τζαμόπορτες,
«Βγάλτε τα γυαλιά σας. Κοιτάξτε ψηλά στην κάμερα. Στρίψτε το κεφάλι αριστερά κοιτάξτε ακριβώς με τα μάτια σας στο κόκκινο φως», σαν να είμαι στρατιώτης η κρατούμενος του Κορυδαλλού, μα γιατί με διατάζει
Σε ποιόν Μιλάει που του πάω και τα λεφτά μου;
Τι αγριότητα είναι αυτή που ενσπείρετε στον πληθυσμό της χώρας κύριοι Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, ανεβάζοντας τον πήχη της δήθεν επικινδυνότητας χώρας, Δεν υποβάλλατε καν αίτηση έγκρισης. Θέλουμε λοιπόν και εμείς, να δηλώσουμε την αμέτρητη αγανάχτηση μας απέναντι στην άγρια ζούγκλα που επέβαλλαν οι τράπεζες, στην Ελλάδα και να σας πούμε έξω από τα δόντια, πως πρέπει να γνωστοποιήσετε στην πελατεία σας, στους Έλληνες καταναλωτές, τις αιτίες που σας δημιουργούν την αίσθηση ανασφάλειας κύριοι της Εθνικής Τράπεζας.
Τα ονόματα εκείνων που σας πιέζουν να αγοράσετε και να πουλήσετε τρομοκρατία στον Ελληνικό Πληθυσμό.
Ύστερα, έχουμε να σας θυμίσουμε αυτό που είχε πει ο αείμνηστος Χάρης Κουρής πριν 10 χρόνια, "Δημιουργούμε τον καρκίνο, για να πουλάμε φάρμακα μετά και να τα παίρνουμε από τις κυβερνήσεις και τα ασφαλιστικά ταμεία. Δημιουργούμε την τρομοκρατία με πραγματικά και σχεδιασμένα προγραμματισμένα γεγονότα, για να επενδύσουμε μετά και μακροπρόθεσμα στην τρομοκρατία για να βγάζουμε λεφτά. Και με τους δύο τρόπους κλέβετε και τις κυβερνήσεις και τους πολίτες.
Σε καμία περίπτωση το ΙΝΚΑ δεν δένεται τον αβάσιμο και αδικαιολόγητο εκβιασμό και την απογύμνωση της προσωπικότητας κανενός ανθρώπου και του καταναλωτή πελάτη της Εθνικής Τράπεζας.
Εάν η Εθνική Τράπεζα δεν αποσύρει αυτό τον επαίσχυντο μηχανισμό συνιστούμε σε όλους τους Έλληνες να φύγουν και να πάνε στις μικρές που δεν έχουν τέτοια εκεί έχουμε βρει και περισσότερη φιλικότητα και καθόλου ουρές. Αυτό να κάμετε - ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: