Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΕΙΠΑΝ -ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ

«Το έργο του Βιολογικού αποπερατώνεται και τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι η λειτουργία του, ο Φορέας Διαχείρισης, το κομμάτι γης, που πρέπει ν' αγορασθεί, μετά την αναγκαστική απαλλοτρίωση, που έχουμε την τελική απόφαση του Εφετείου, και βέβαια οι συμπληρώσεις των δικτύων, μετά την πρόσκληση που έχουμε απ' το ΕΠΠΕΡ για τα δίκτυα των περιοχών, που έχουμε ζητήσει να ενταχθούν.
Πάντως ανεξάρτητα από το ποιος θα λειτουργήσει προσωρινά το έργο αυτό η χρηματοδότηση είναι η ίδια και θα πρέπει ο δήμος να έχει κάποια οικονομική ενίσχυση, ύψους 600.000 ευρώ. Δεν είναι δυνατόν οι λίγοι κάτοικοι που υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν σήμερα, να μπορέσουν ν' αντιμετωπίσουν όλο αυτό το οικονομικό μέγεθος που χρειάζεται για τη λειτουργία ενός Βιολογικού».
Δήμαρχος Κισάμου Φρόσω Σκουλάκη
ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ
Αν το ξέραμε καλύτερα να μας έλειπε!!!!
ΕΙΠΕ
"επισκεφθήκαμε αυτό το «στολίδι» που υπάρχει εδώ, το οποίο έχει φτιαχτεί με χρήματα του ΠΕΠ Κρήτης." Σεραφείμ Τσόκας Περιφερειάρχης Κρήτης
ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ
Να ξέρατε το ζόρι του προηγούμενου δημάρχου -κ. Βαρουχάκη- που ήταν και πρωτεργάτης των απαλλοτριώσεων !

Δεν υπάρχουν σχόλια: