Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

17 ψήφους πήρε ο γνωστός Κισσαμίτης Γ.Β, σε 5 διαφορετικά τμήματα των δήμων Μηθύμνης και Κισάμου. Οι φίλοι του, του έκαναν πλάκα τυπώνοντας για την ανάγκη, ιδιαίτερο ψηφοδέλτιο.
Πήρε 5 ψήφους στο εκλογικό τμήμα Καλουδιανών, 3 στο εκλογικό τμήμα Λουσακιών, 3 στις Καλάθαινες, 2 στα Μαρεδιανά και τα υπόλοιπα 4 ψηφοδέλτια βρέθηκαν στα εκλογικά τμήματα της πόλης της Κισάμου
Μάλιστα η έκπληξη του ήταν τεράστια γιατί στην καταμέτρηση των ψήφων στα Καλουδιανά ήταν παρών αφού ήταν αντιπρόσωπος γνωστού κόμματος.
Χαριτολογώντας μάλιστα την επομένη, έλεγε ότι αν το ήξερε θα έβαζε και την οικογένεια του να τον ψηφίσει....... του χρόνου Γιώργο, του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: