Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

"Εν μέσω τουριστικής κρίσης, τα Χανιά παρουσιάζουν σημαντική αύξηση αφίξεων της τάξης του 23% ενώ στα περισσότερα αεροδρόμια υπάρχει μείωση σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων για την πορεία του τουρισμού στη χώρα μας, το πρώτο τετράμηνο του 2009." Πατρίς Ηρακλείου.

"Η κρίση πλήττει τον τουρισμό "! Χανιώτικα Νέα
"Τα Χανιά και τα "παπαγαλάκια του τουρισμού"! Νέος Κήρυκας
Ποιος γράφει την αλήθεια για τον τουρισμό; Μπερδεύτηκα ! Πάμε πάλι από την αρχή!!!

Παιδιά συγχρονιστείτε γιατί κάποιος λέει ψέματα !!! 23% αύξηση και μας παραμυθιάζεται οτι ο τουρισμός στα Χανιά είναι χάλια ; Δηλαδή τι θα θέλαμε 50% αύξηση ;

1 σχόλιο:

ΝΑΠ.Σ. είπε...

Αλήθεια 1η : Τα στοιχεία αφορούν στις αεροπορικές αφίξεις το πρώτο τετράμηνο του 2009
Αλήθεια 2η : Σε αρκετούς τουριστικούς προορισμούς υπήρξε μείωση με βασική εξαίρεση την Ρόδο και τα Χανιά όπου υπήρξε μεγάλη αύξηση.
Αλήθεια 3η : Απο την αρχή της χρονιάς οι τουριστικοί φορείς των Χανίων έκαναν λόγο για μείωση στις κρατήσεις αλλά για αύξηση της τάσης στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.
Αλήθεια 4η : Κάθε χρόνο κάποια "τουριστικά παπαγαλάκια" κράζουν για μείωση του τουρισμού με έναν και μοναδικό στόχο. Να φοβίσουν και να πετύχουν μείωση τιμών.
Τώρα για το αν τα στοιχεία του Ινστιτούτου μπορούν να ερμηνευθούν ως κρίση ή όχι, η απάντηση είναι μια. Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου.