Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΦΑΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ !!

Τρομερά και φοβερά πράγματα συμβαίνουν στην Κίσαμο με το σχέδιο πόλεως. Οι καταπατήσεις δρόμων του σχεδίου πόλεως είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Τελευταία καταπάτηση (άραγε ποιος την έκανε; Ο δήμος ή ο ιδιοκτήτης;) αφορά σχεδόν τον μισό δρόμο κατά μήκος της παιδικής χαράς. Ο εν λόγω ιδιοκτήτης όχι μόνο κάρφωσε πασσάλους στην μέση του δρόμου αλλά τους έντυσε και με κόκκινες κορδέλες για να γιορτάσει .......την επιτυχία του.
Έτσι μετά την γωνία του γηπέδου, τον δρόμο που οδηγεί στο Τελωνείο από την πλατεία Τζανακάκη, τον δρόμο δυτικά της παιδικής χαράς στο μαύρο Μόλος προστέθηκε και αυτό. Ήμαρτον πια με τους δημάρχους και τους μηχανικούς τους που δεν ξέρουν να ...μετρούν!!!

Φωτογραφικό αφιέρωμα για τα τραγελαφικά των δρόμων μας αύριο (η μηχανή έμεινε από μπαταρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: