Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ......ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ

Η οικονομική κατάσταση της ΑΝΕΚ, αλλά και οι δραστηριότητες της απασχόλησαν την ετήσια γενική συνέλευση των μελών της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε χθες στα Χανιά. Όπως προέκυψε η ΑΝΕΚ, αν και φέτος διένυσε την χειρότερη χρονιά της, εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, εντούτοις κατάφερε να αντεπεξέλθει σε μεγάλο βαθμό στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσει τις απώλειές της.
Πάντως η πορεία που διαγράφει στον χώρο της ναυτιλίας είναι λαμπρή, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το 2008, η ΑΝΕΚ ψηφίστηκε ως η καλύτερη εταιρεία της χρονιάς για την επιβατηγό ναυτιλία.

Θα ήταν βέβαια και περισσότερο στις καρδιές μας αν δεν έκανε όλες αυτές τις κουτσουκέλες με την ΑΝΕΝ ! Αλήθεια έμαθα ότι υπάρχουν αλλαγές στην διοίκηση της ΑΝΕΝ, αλλά το κρατούν μυστικό, κάποιοι αποχωρούν για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων...λέτε να είναι αλήθεια ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: