Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2009

ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ

"400.000 πολίτες, όσος δηλαδή και ο πληθυσμός της Ανατολικής Κρήτης, αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας." Έγραψε προχθές γνωστή εφημερίδα του Ηρακλείου μετά και τον ντόρο που έχει ξεσπάσει με την μη ίδρυση εφετείου στην Ανατολική Κρήτη.
Κάτι τέτοια γράφουνε και μας δίνουν κουράγιο εμάς των δυτικών οι "φαταούλες".

Έτσι μετά τον Αυγενάκη τον Λευτέρη και ο Κωστής ο Μπαντουβάς, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισαν να μην ξαναψηφίσουν νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, αν δεν φτιαχτεί Εφετείο και στην γειτονιά τους.

Βέβαια τα ίδια μπορούν να πουν και οι 3 Χανιώτες βουλευτές αν τυχών φτιαχτεί το Εφετείο.
Άρα τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Μετράνε πόσοι είναι οι βουλευτές;
-2 εκεί, 3 εδώ, άρα νικάμε εμείς !!!!
Ή μήπως θα το παίξουμε μια και όξω σε ένα αγώνα "ξιφομαχίας";

Δεν υπάρχουν σχόλια: