Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να μην πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
Δηλαδή : εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε, μπορείς να απαιτήσεις να πληρώσεις μόνο το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και καταθέτεις μόνο το ποσό της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο.
Το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό μπορεί να το διεκδικήσει δικαστικά! Κι εδώ είναι που έχει νόημα η συλλογική κίνηση. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο δύσκολα να «κερδίσουν» δικαστικά.
Ένα δεδικασμένο και τελειώσαμε!
Δραστηριοποιηθείτε λοιπόν. Κόψτε τους την συνδρομή να στριμωχτούν....... να δούμε μετά τι άλλο σχέδιο κλοπής θα ανακαλύψουν για να κλέβουν την τσέπη του κάθε φουκαρά Έλληνα που τον κοροϊδεύουν .....

Μου το έστειλε κάποιος μπλοκέρ αλλά δεν κράτησα το μπλόκ του ...πιστεύω να με συγχωρήσει που το αναρτώ δίχως αναφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: