Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΟΥΧΑΚΗΣ

Πριν απο λίγες ώρες ολοκλήρωσε την υπερπροσπάθεια του στο Καλμάρ της Γαλλίας ο Κώστας Βαρουχάκης, τερματίζοντας στο Quintuple Ultra Triathlon και έγινε ο πρώτος Έλληνας που όχι μόνο το επιχείρησε αλλά και το πέτυχε κάτι παρόμοιο.
19 χιλιόμετρα Κολύμπι, 900 χιλιόμετρα ποδήλατο και 211 χιλιόμετρα τρέξιμο... σίγουρα η προσπάθεια του θα συγκινήσει και κάποιους εδώ και εκεί... αφού όπως όλοι ξέρουμε οτι ο αγώνας του ειναι ειδικό και ιερό σκοπό.... για τα ΕΕΕΕΕ Κισάμου. Το σχολείο της Ειδικής εκπαίδευσης στα Κουτουφιανά που ο Κώστας μέσα απο τις διάφορες δράσεις του θέλει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να ξυπνήσει την πολιτεία για να προσφέρει σε αυτά τα παιδιά μια δεύτερη ευκαιρία, μια καλύτερη μοίρα.
Συγχαρητήρια Κώστα για την υπερπροσπάθεια σου ας ελπίσουμε οτι θα αντιληφθούν οι ιθύνοντες την αγωνία σου για όλα αυτά τα παιδιά με αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: