Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ 83 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 6 για να συνδράμει στη μεταφορά σε ασφαλές σημείο ένας ηλικιωμένου ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ πεζοπορούσε κοντά στο Λαφονήσι
Ο 83χρονος ενώ περπατούσε σε μονοπάτι κάπου ανάμεσα στην Κουντούρα και το Λαφόνησι αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και κάλεσε σε βοήθεια μέσω του Ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης έκτακτης ανάγκης 112.
Η επιχείρηση που στήθηκε κράτησε περίπου 2.30 ώρες και συμμετείχαν 2 πυροσβέστες, εθελοντές και αστυνομικές δυνάμεις.
Οι πυροσβέστες μαζί με τους εθελοντές κατάφεραν να εντοπίσουν και να μεταφέρουν τον ηλικιωμένο υποβασταζόμενο σε ασφαλές σημείο γύρω στις 8.30 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: