Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Ευχάριστα τα νέα όπως μαθαίνουμε απο τον πρώην πρόεδρο του ΝΕΣΚ κ Πατεράκη για το "Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου" του Δήμου Κισάμου που πλέον μπαίνει σε δημιουργία αφού εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του απο τα ΕΣΠΑ 2014-2020 ύψους 1.768.220 Ε.
Δείτε παρακάτω το βιντεάκι που ανέβασε: 

Το έργο που πέρασε απο πολλά κύματα και την ύστατη ώρα κατάφερε ο Δήμος Κισάμου να το προχωρήσει, θα έχει πολλαπλά οφέλη αρκεί να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια αυτήν την ώρα μου έρχεται και στο μυαλό η άλλη ανάθεση του Δήμου προς το Μετσόβιο πολυτεχνείο και σκέφτομαι αν αυτά τα δυο διαφορετικά είδη θα μπορούν να συνεργαστούν ειδικά στο Ιστορικό Κέντρο που έχει βουλιάξει στην Κίσαμο. Ελπίδα όλων να δούμε κάτι.. ευχαριστούμε τον ΝΕΣΚ, λοιπόν για την επιμονή του, μιας και όπως φαίνεται είναι τα μόνα χρήματα που θα έρθουν σίγουρα στην Κίσαμο ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: