Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ 5 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Όχι μια αλλά πέντε εκκλησίες διέρρηξαν ιερόσυλοι την περίοδο των γιορτών στην περιοχή μας, ευτυχώς ψάχνοντας μόνο για χρήματα στα παγκάρια. Μάλλον ήξεραν οτι τις μέρες των Χριστουγέννων οι εκκλησίες έχουν κίνηση και προσπάθησαν να εξασφαλίσουν μεροκάματο. Έχουν γίνει καταγγελίες απο τους επιτρόπους στο Α.Τ Κισάμου και η υπόθεση διερευνάται. Οι εκκλησίες που διέρρηξαν βρίσκονται σε όλο το δήμο, απο Στροβλές Πλάτανο και πόλη της Κισάμου που κάνει τους ανθρώπους της αστυνομίας να υποθέτουν οτι είναι περαστικοί ... 

Καλό είναι να έχουμε το νου μας στα χωριά όπως πάνε τα πράγματα οι εκκλησίες πρέπει να είναι κλειδωμένες και αν δούμε κάτι ύποπτο ένα τηλεφώνημα στο Α.Τ Κισάμου δεν στοιχίζει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: